Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. close

Το Trick Ενός Διάσημου Διακοσμητή για να Κάνετε την Κουζίνα σας Ομορφότερη σε 10'!

Είναι ένας από τους διασημότερους διακοσμητές στον κόσμό και το όνομά του είναι Nate Berkus. Κάτι ξέρει, λοιπόν, όταν μας λέει πως χρειάζεστε μόλις 10 λεπτά για να ομορφύνετε την κουζίνα σας.

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια όμορφη κουζίνα -μιας και περνάμε αρκετό χρόνο από την ημέρα μας εκεί- και για να πετύχουμε κάτι τέτοιο σε 10 μόλις λεπτά καλό θα είναι να ακολουθήσουμε το σκεπτικό και τη συμβουλή του Nate Berkus.

«Kάθε οριζόντια επιφάνεια στο σπίτι σας είναι μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι όμορφο σε αυτήν», λέει ο Berkus. Αυτό που εννοεί είναι πως διακοσμώντας τους πάγκους της κουζίνας σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική ομορφότερη κουζίνα.

-Βάλτε μικρά γλαστράκια με μυρωδικά στους πάγκους της κουζίνας σας.

- Καθαρίστε, λοιπόν, τους πάγκους σας και κρύψτε όλα τα αντικείμενα που έχετε καθημερινά πάνω σε αυτούς, Αποθηκεύστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργεί ακαταστασία. Αφήστε τους πάγκους σας ελεύθερους από οτιδήποτε έτσι ώστε να μπορείτε να τους διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε.

- Διακοσμήστε ακόμα και τον χώρο γύρω από τον νεροχύτη.

- Στιλάτη Κουζίνα: Αυτές Είναι οι Αλλαγές που Πρέπει να Κάνετε για να την Αποκτήσετε

- Έτσι θα μπορείτε να φτιάξετε όμορφες γωνιές και σημεία στην κουζίνα σας που θα θαυμάζετε και εσείς και όλοι όσοι μπαίνουν σε αυτήν.

- Αφού, λοιπόν, αδειάσετε τους πάγκους σας μπορείτε να τους διακοσμήσετε φέρνοντας αντικείμενα από άλλα δωμάτια του σπιτιού. Βάλτε γλαστράκια με φυτά, κεραμικά, κεριά και ό,τι άλλο θέλετε στον χώρο σας.

- Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

- Βάλτε χρώμα στους πάγκους σας και δώστε χαρακτήρα στην κουζίνα σας.

«Πρόκειται, πραγματικά, για την ευκολότερη αλλαγή που δεν θα σας κοστίσει τίποτα», λέει ο διάσημος διακοσμητής.

πηγή: spirossoulis.com