Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. close

Η Floral Trade Center σας καλωσορίζει στον κόσμο των λουλουδιών και της διακόσμησης για να σας ταξιδέψει σε υπέροχα χρώματα και μοναδικό στυλ.

Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο του φρέσκου λουλουδιού από το 2006, εξυπηρετώντας τον σύγχρονο ανθοπώλη με άνθη ελληνικά και εισαγωγής από όλο τον κόσμο.

Έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών κατακτάει γρήγορα ηγετική θέση στο χώρο, και το 2008 επεκτείνει τις δραστηριότητες της προσφέροντας επιλεγμένα προϊόντα υλικών συσκευασίας και διακοσμητικών ειδών επιλεγμένα από την διεθνή και εγχώρια αγορά με στόχο την κάλυψη του σύγχρονου επαγγελματία στην διακόσμηση του γάμου της βάπτισης και όλων γενικά των εποχιακών στολισμών, εσωτερικόν και εξωτερικόν χώρων.
Προϊόντα για πολλές κατηγορίες επαγγελματιών, ανθοπωλεία, διακοσμητές, είδη γάμου βάπτισης καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, και άλλα πολλά, θα δώσουν ξεχωριστές ιδέες για την διαμόρφωση του χώρου τους και την μεταπώληση των προϊόντων.

Είμαστε στη διάθεση σας για να κάνουμε τη φαντασία σας πραγματικότητα, με πίστη στον πελάτη και στις αξίες που ακολουθούμε τόσα χρόνια.