Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. close

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.floraltrade.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, προβολής και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «FLORALTRADECENTERAE», με έδρα την οδό Ανθέων 35 ,11143 ,Αθηνα . 

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Η
FLORALTRADECENTERAE  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επίσης το www.floraltrade.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κ.λπ.), ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και οι αλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησής τους και άμεσης δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο. 

Η FLORALTRADECENTERAE δεσμεύεται ως προς την πληρότητα, την εγκυρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.floraltrade.gr  και που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της FLORALTRADECENTERAE, προϊόντα και υπηρεσίες, με κάθε επιφύλαξη. Η εταιρία, δεν δεσμεύεται, για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έχουν προκύψει ακούσια.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Η ιστοσελίδα www.floraltrade.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και διάθεσης των προϊόντων της FLORAL TRADE CENTER AE . 
Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται από τη FLORAL TRADE CENTER AE , συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της FLORAL TRADE CENTER AE  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ
Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.floraltrade.gr δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν όπως και το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο. Επίσης, δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά. Τέλος, δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του λογαριασμού τους, από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα καθώς και την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή, στο www.floraltrade.gr ή/και σε οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη του.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
HFLORALTRADECENTERAE   αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του floraltrade.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του floraltrade.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα floraltrade.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του floraltrade.gr  τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα floraltrade.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 


Δημιουργία Λογαριασμού

 Για να μπορέσετε να προβάλετε τα προϊόντα με τα πλήρη στοιχειά τους (τιμή ,αναλυτικά στοιχεία), θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρηστής στο

πεδίο  <<Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ>>.

Αν είστε  ήδη  ενεργός χρηστής εισάγετε το email σας που μας έχετε δηλώσει και τον κωδικό σας.

Σαν νέος χρηστής δηλώνετε το email σας και δημιουργείτε  λογαριασμό συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας στις φόρμες που ακολουθούν ,καθώς και τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε.

Αφού λάβουμε τα στοιχειά σας , θα σας σταλεί στο email που δηλώσατε επιβεβαίωση  για  την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας  .

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξόφληση των αγορών σας  μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

 

1.Αντικαταβολή

 Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας ,μέσω μεταφορικής courier

Γενικής Ταχυδρομικής , με επιπλέον κόστος 3€.

 

2.Κατάθεση σε τράπεζα

 ΕΤΕ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 47024096

IBAN:GR 16 0110 1090 0000 1094 7024 096

 

EUROBANK

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:0026.0178.83. 0200587547

IBAN:GR 3402601780000830200587547

 

ALPHA

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 150-00-2002-009840

IBAN:GR 97 0140 1500 1500 0200 2009 840

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5045087085556

IBAN:GR32 0172 0450 0050 4508 7085 556

 

Κατάθεση το ποσό της παραγγελίας , με αιτιολογία την επωνυμία σας και τον αριθμό της παραγγελίας.

Αποστολή της κατάθεσης  στο info@floraltrade.gr  ή στο φαξ 2102510858 ή επικοινωνήστε στο  τηλέφωνο στο  2102519850(2)  .

 

 3.Πληρωμή στο κατάστημα

Πληρωμή στο κατάστημα FLORALTRADE CENTER AE ,  Ανθέων 35 ,11143  ΑΘΗΝΑ  τις ακόλουθες ημέρες και ώρες , με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ:09:00-17:00  / ΣΑΒ: 09:00-14:00

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικώς για την εξέλιξη των  παραγγελιών σας.

 

ΤΡΟΠΟΙ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή παραγγελίας στο κατάστημα FLORALTRADE CENTER AE ,  Ανθέων 35 ,11143 ,ΑΘΗΝΑ  τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ:09:00-17:00  / ΣΑΒ: 09:00-14:00

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικώς για την εξέλιξη των  παραγγελιών σας.

2.Αποστολή με courier Γενική Ταχυδρομική

Το κόστος αποστολής είναι 3 € για εντός Αττικής , και 6 € εκτός Αττικής για βάρος

έως 5 κιλά ή αντιστοίχου ογκομετρικού βάρους.

 

3.Πρακτορείο της επιλογής σας

Για ευαίσθητα  η μεγάλου όγκου αντικείμενα μας δηλώνετε το πρακτορείο της αρεσκείας σας και εξοφλείτε κατά την παράδοση τα μεταφορικά.

Συμπληρώστε τα στοιχεία του πρακτορείου στο πεδίο σχολίων στο βήμα της παραγγελίας  <<03.Διεύθυνση>>.